Career Launch 2017

Het departement Design & Technologie organiseert op maandag 27 maart 2017 de Career Launch. De doelgroep van de beurs zijn zowel 2dejaars en 3dejaars als alumni. Enerzijds richten we ons in de voormiddag op de tweedejaarsstudenten die op zoek zijn naar een stageplaats en/of een samenwerking in het kader van hun final work. Anderzijds bieden we in de namiddag de laatstejaarsstudenten en alumni hulp bij het zoeken naar een (eerste) job. Het doel is eenvoudig: werkgevers in contact brengen met jong talent. Daarnaast krijgen de studenten allerhande informatie omtrent de overstap van student naar werknemer.

Discover

Bekijk de Career Launch 2017 clip

Bedrijvenlijst

A

B

C

D

E

F

I

K

M

M

O

P

P

P

S

T

U

X

X

Bedrijven

Foresee Group

I8c

AXI

AXI

Meer info bedrijven

AG Insurance

Aanbiedingen voor jobs, studentenjobs en bachelorproef voor Multec en Dig-X

Supporters van het Leven. Waarom vind jij dat een verzekeringsmaatschappij bestaat? Als vangnet in nood? Als zekerheid om op terug te vallen als je ouder wordt? Als steun bij ongelukken? Allemaal juist. Maar voor ons gaat dat niet ver genoeg. Want wij vinden dat een verzekeraar je vooral moet aansporen om er volop voor te gaan. Om keihard te leven. Om op vakantie te gaan; een huis te kopen; een gezin te stichten, nieuwe sporten te ontdekken; ... Om het leven te leiden dat jij wil. Zonder zorgen. Want we’ve got your back. Daarom zijn wij supporters van het leven. Ben jij dat ook? We verwelkomen dit jaar opnieuw heel wat pas afstuderende bachelors en masters met een passie voor IT. Bezoek op 27 maart onze stand op de Career Launch en we vertellen er je alles over. Kan je er niet bij zijn? Kijk dan snel op jobs.aginsurance.be en schrijf je in voor één van onze IT Recruitment Days op 20 maart of 4 april.

Canguru Solutions

Aanbiedingen voor jobs, studentenjobs, stages en bachelorproef voor Multec en Dig-X

Wij zijn op zoek naar nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren, onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega; waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling; bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA; SDK etc… dan moeten we zeker eens praten!

Accenture

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Multec en Dig-X

Accenture is a leading global professional services company, providing a broad range of services and solutions in strategy, consulting, digital, technology and operations. Combining unmatched experience and specialized skills across more than 40 industries and all business functions underpinned by the world’s largest delivery network Accenture works at the intersection of business and technology to help clients improve their performance and create sustainable value for their stakeholders. With more than 394,000 people serving clients in more than 120 countries, Accenture drives innovation to improve the way the world works and lives. Visit us at www.accenture.com.

ALTEN Belgium

Aanbiedingen voor jobs voor Dig-X

For more than 20 years, ALTEN has gained the trust of the big names in Industry, Consumer Electronics, Telecommunication, Automotive, Railways, Energy, Aerospace, Defence, Life Sciences, Energy, Banking & Finance, Media, Public Administration. ALTEN is now an indispensable player in the strategic projects and large industrial programs of today. We assist our customers with their technological initiatives and when it comes to global projects, provide guaranteed services to the IT and Technical Departments of large companies in Europe and around the world.

Axxes

Aanbiedingen voor jobs voor Dig-X

Axxes is een no-nonsens IT Consultancy organisatie gelegen te Antwerpen. Als full-service projectsourcing specialist leveren ze flexibele en kwalitatieve IT solutions binnen de domeinen software development; software testing; system engineering en project management. Sinds hun oprichting in 1998 groeiden ze uit tot een echt Vlaams bedrijf met meer dan 100 ervaren IT consultants. De consultants van Axxes analyseren; bouwen; testen en onderhouden bedrijfskritische software en systemen binnen hun competentiedomein bij toonaangevende bedrijven aan uitdagende IT projecten. Hun focus op kwaliteit; groei en 'feel good' verzekert het succes bij hun klanten en maakt Axxes een vaste detacheringspartner binnen IT.

Avanade

Aanbieding voor jobs en stages voor Dig-X en Multec

Avanade neemt het voortouw als digitale innovator, resultaten neerzettend voor onze klanten en hun klanten door de kracht van mensen en Microsoft's ecosysteem.

Capgemini

Aanbiedingen voor jobs,stages en bachelorproef voor Multec en Dig-X

About Capgemini With more than 180;000 people in over 40 countries, Capgemini is one of the world's foremost providers of consulting; technology and outsourcing services. The Group reported 2015 global revenues of EUR 11.9 billion. Together with its clients, Capgemini creates and delivers business, technology and digital solutions that fit their needs, enabling them to achieve innovation and competitiveness. A deeply multicultural organization, Capgemini has developed its own way of working, the Collaborative Business ExperienceTM, and draws on Rightshore®, its worldwide delivery model.

TheValueChain

Aanbiedingen voor jobs, stages en bachelorproeven voor Dig-X

TheValueChain helpt ondernemingen om de zwakke schakels in hun waardeketen te optimaliseren. Zo verbeteren de bedrijfsprestaties, en rendeert de SAP-investering beter en sneller. De klanten zijn productie- en distributiebedrijven, nutsbedrijven, overheden, aanbieders van professional services en vastgoedbeheerders. TheValueChain focust op end-to-end business solutions, optimalisatie van processen, application lifecycle management en innovatieve technologie. 100 experts met gemiddeld 10 tot 15 jaar SAP-ervaring pakken uitdagingen pragmatisch en inventief aan. TheValueChain is als SAP GOLD Partner ook gecertificeerd als Partner Centre of Excellence (PCoE). Het heeft kantoren in België, Luxemburg en Zwitserland. TheValueChain behoort tot de Gumption Group.

UniPartners

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Multec en Dig-X

UniPartners is gespecialiseerd in Engineering, ICT & Financial Consultancy. Als onderaannemingsbedrijf gaan we steeds een partnership aan met een consultingbureau. Zo kunnen we ons focussen op de persoonlijke ontwikkeling van onze Consultants. We profileren ons dan ook als een sterk HR-ondersteunend bedrijf.

Nextel

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Multec en Dig-X

Nextel is een ICT integrator en telecom-operator op de B2B-markt. Wij zijn zowel actief voor KMO's; middelgrote ondernemingen als grote organisatie zoals universiteiten; ziekenhuizen en coorporate accounts. Onze missie? Always one step ahead!

Pluritech

Aanbiedingen voor jobs, studentenjobs en stages voor Dig-X

Opgericht in 1991, Pluritech start zijn activiteit met de op maat ontwikkeling van software. Dankzij onze praktijkervaring opgebouwd op de laatste twee decennia, kunnen we vandaag een brede waaier aan IT producten en diensten bestemd voor KMO’s en zakelijke klanten voorstellen:

Aanwezig zowel in het Brusselse als Luikse gebied, dekken we heel België en werken in het Frans, Nederlands en Engels.

Xylos N.V

Aanbiedingen voor jobs voor Multec en Dig-X

Xylos is een gewaardeerde en vertrouwde ICT adviseur die oplossingen levert met toegevoegde strategische, zakelijke en menselijke waarde. Daarvoor combineren wij onze neus voor vernieuwende technologie rond Cloud, Mobile, SharePoint en (e-) learning met persoonlijk advies inzake uitvoering, beheer en strategie. We begonnen in 1983 en werken met honderdtachtig collega’s op drie locaties: Antwerpen, Brussel en Herentals. Onze klanten zijn grote spelers in sectoren zoals het bankwezen, de productie-industrie, de telecommunicatie, de openbare sector en de dienstverlening. Bij de business consumer is Xylos een naam met uitstraling. De kwaliteit van onze medewerkers staat daarvoor garant. Hun collegialiteit, menselijke aanpak, klantgerichtheid en passie geven het Xylos-team vorm.

Slingshot

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Multec

Slingshot is een cluster binnen de gerenommeerde Cronos Group. Op deze beurs vertegenwoordigen de business units M2Q (Software Testing), ToThePoint (development, voornamelijk JAVA en .NET) en The Business Analysts (Functional & Business Analyse) onze groep omdat deze units actief op zoek zijn naar gemotiveerde high potentials! De Cronos Groep bestaat uit ongeveer 300 Business Units met ieder een niche specialisatie waardoor de experten binnen een bepaalde materie verenigd worden. Iedere Business Unit heeft de dynamiek, mindset en flexibiliteit van een KMO, die snel en efficiënt kan inspelen op de veranderende klantennoden en technologische ontwikkelingen. Anderzijds kunnen we vanuit de totale Groep, die nog steeds in privé handen is en niet gestuurd wordt door beursnoteringen, de stabiliteit, zekerheid en ondersteuning bieden van een groot bedrijf.

Sopra Banking Software

Aanbiedingen voor jobs voor Multec en Dig-X

Sopra Banking Software is a global leader in software, integration, support and advice services for over 500 banks and financial institutions in over 70 countries. Its goal is to accompany clients in their business growth and international strategies through a long-term partnership approach, supported by the dedication of close to 2,500 skilled experts. Sopra Banking Software is a subsidiary of the Sopra Steria Group“ a leader in consulting, IT services and software development in Europe.

Sogeti

Aanbiedingen voor jobs voor Multec en Dig-X

Met 1.100 medewerkers is Sogeti Belux een belangrijke speler in de IT-services sector in België en dé nummer 1 in Luxemburg. Sogeti Belux maakt deel uit van de Sogeti groep die wereldwijd meer dan 20.000 IT-ers samenbrengt. Wij bieden onze klanten een breed gamma aan IT-diensten in 4 disciplines (Infrastructure/Cloud, Security, Digital en Testing).

Partena

Tips voor starters

Partena Professional helpt u ondernemen van A tot Z. Van bedrijfsvoorheffing tot taxshift over sociale zekerheid; wij helpen de ondernemer met raad en daad. Van plan om te starten met een eigen zaak? Wij zijn er voor u.

Unizo

Tips voor starters

Unizo of de Unie van zelfstandige ondernemers versterkt ondernemers door te helpen bij de opstart van een eigen zaak als ook bij de operationele uitvoering door het aanreiken van bv. standaardcontracten, hulp bij facturatie en incasso en vele andere praktische zaken. Ben je van plan een eigen zaak te starten, kom dan zeker langs op onze stand.

Info Support

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Multec en Dig-X

Info Support is een specialist in het ontwikkelen; beheren en hosten van software op maat en het leveren van BI- en integratieoplossingen. Studeer je Informatica; heb je passie voor IT en ga je voor diepgaande kennis op het gebied van Software Engineering of Data Solutions? Kom dan zeker eens kennismaken met ons aanbod aan stageplaatsen en boeiende carrières met een focus op technologie en passie!

Infosquare

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Dig-X

Opgericht door experten in informatiebeheer; is Infosquare een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het aanleveren van informatie; document en records Management oplossingen. Ons doel is het leveren en implementeren van de meest geschikte oplossingen op basis van de behoeften en eisen van onze klanten. Door gebruik te maken van deskundig personeel en een breed portfolio van toonaangevende EIM technologie; verbeteren we kritische bedrijfsprocessen die gegevens; documenten en de integratie met legacy software willen beheren.

Deloitte

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Dig-X en Multec

Deloitte is het grootste professionele dienstenbedrijf in België. Meer dan 3600 mensen in 11 kantoren verspreid over het land, staan dagelijks in dienst van nationale en internationale bedrijven, van KMO's tot overheidsinstellingen en VZW's. We zijn gestructureerd in vijf departementen: Audit & Risk Advisory, Accountancy, Tax & Legal, Financial Advisory en Consulting.

SIMAC ICT

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Dig-X

SIMAC ICT is reeds 40 jaar actief in de wereld van systemen en netwerken. Van databekabeling tot security; van storage tot virtualisation & hyper-convergence, en zoveel meer. Kom ons ontmoeten en ontdek welke junior profielen we in de aanbieding hebben en waarvoor we staan als werkgever!

iAdvise groep

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Dig-X

The Cloud, Rapid Application Development(Salesforce.com, Oracle Apex, Outsystems, Mendix,…), seamless integration(data integratie, process integration, microservices), data quality, Java (JEE, Spring, Maven, …) , JavaScript(AngularJS, NodeJS, JQuery,…), Solid Platform(JBoss, Weblogic, Glassfish,…). Als consultancy firma gebruik de iAdvise Groep al deze technologieën en nog veel meer. Daarnaast bieden we onze werknemers begeleiding op maat en hechten we veel belang aan iedereen zijn persoonlijke ontwikkeling. Voor de klanten staan we steeds garant voor een succesvolle implementatie, omdat we de nieuwste technologieën en tools van kort opvolgen en deze gebruiken wanneer ze matuur genoeg zijn voor business kritische toepassingen.

STYLELABS

Aanbiedingen voor jobs, studentenjobs, stages en bachelorproef voor Multec en Dig-X

STYLELABS is a software and integration company focused on innovative enterprise marketing technology platforms for Fortune 500 companies. We have a track record of 15 years in delivering enterprise marketing technologies for leading brands, media, retailers and agency networks. We are dedicated to creating and implementing Marketing Content Hub, our acclaimed application designed to offer our clients a 360° interaction view of their marketing content and processes. We focus on delivering practical and strategic value for all our clients but we do love to get our hands dirty with a cutting edge webstack, ranging from Redis over ElasticSearch to Microsoft Azure. STYLELABS operates globally with clients across Europe, Asia and the U.S. Our headquarters is located near Brussels, Belgium, with a sales office in New York and an operations office in King of Prussia, Pennsylvania. STYLELABS gives you the ability to use your skills and expertise in a fast-paced, challenging international environment. You’ll become part of a talented, dedicated team working in a fun and dynamic culture. We thrive to develop cutting edge technologies that will be used by the world’s best known companies. We nurture the opportunity for career growth into architecture, analysis, project management and development team leadership. We hire the best and brightest for our growing team. Check out the positions below because we are looking forward to your application.

i8C

Aanbiedingen voor jobs,stages en bachelorproeven voor Multec en Dig-X

Wij zijn gespecialiseerd in Business Integratie projecten waarbij wij ook werken met applicatie technologieën zoals o.a. Java & .NET en focussen op o.a. Mobiele integraties en cloud services. I8C is gespecialiseerd in Service Oriented Architectures (SOA) en de integratie van Business Software applicaties. Deze applicaties worden ontwikkeld, geïmplementeerd en geïntegreerd in één of verschillende business unit/bedrijven, afhankelijk van het soort project.

Userfull

Aanbiedingen voor jobs,stages en bachelorproeven voor Dig-X

Userfull is een a full-service IT-partner gespecialiseerd in de analyse en de ontwikkeling van systemen voor beheer, verwerking van informatie en communicatie. Dit doen we met een bijzondere aandacht voor de toepasbaarheid van de technologie, om zo een duidelijke meerwaarde te creëren voor onze klanten. We zijn een team van 30 gedreven professionals met een jonge en dynamische werkomgeving waarin zowel collega’s als stagiairs gestimuleerd worden tot zelfontplooiing.

Delaware Consulting

Aanbiedingen voor jobs,stages en bachelorproef voor Multec en Dig-X

Op zoek naar een eerste job? Heb je interesse in business-IT alignment? En heb je een job in consulting al overwogen? Bij Delaware Consulting combineren we het beste van beide werelden. Delaware Consulting is een vooraanstaande, sterk groeiende speler binnen het internationale consulting landschap. Met meer dan 1100 professionals in 21 vestigingen verspreid over Europa, Azië en Amerika boekt Delaware Consulting een jaaromzet van 130 miljoen euro. Maar bovenal zijn we een tof bedrijf dat interessante job opportuniteiten biedt. Samen komen we zeker tot de starterjob die helemaal aansluit bij jouw interesses en jouw verwachtingen. Ook dit jaar vonden zo’n 50-tal schoolverlaters alvast de job van hun leven bij Delaware Consulting. Maar hoe kwamen zij bij Delaware Consulting terecht? En welke uitdagingen heeft consulting jou te bieden? Kom het zelf ontdekken en bezoek onze stand op Career Launch of surf naar onze website www.delawareconsulting.be

The Network Factory

Aanbiedingen voor jobs,stage en bachelorproef voor Dig-X

The Network Factory een bedrijf dat IT-diensten levert voor de Enterprise-en KMO-markt en is sterk actief in de onderwijswereld. Naast het algemene beheer van netwerken ligt de focus op het installeren en configureren van WiFi netwerken; en het opzetten van secure VPN bonding verbindingen.

AXI

Aanbiedingen voor jobs,studentenjobs, stages en bachelorproeven voor Dig-X

We maken software applicaties voor winkelketens; overheidsorganisaties en bedrijven. Met gebruik van de nieuwste webtechnologieën en cloud services. We bouwen graag oplossingen die écht werken. Projectmatig, samen met de klant. Kwaliteit en klantentevredenheid vinden we heel belangrijk. Met onze klanten bouwen we aan een samenwerking op lange termijn. En dat doen we met kwaliteitsvolle medewerkers die zich goed in hun vel voelen. Er werken zo'n 230 mensen bij AXI in België en Nederland.

Cheops Technology

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Dig-X

Het is de missie van Cheops om IT strategisch in te zetten bij onze klanten en meetbaar bij te dragen tot hun doelstellingen. Bij Cheops begeleiden we jouw carrière met een opleidingsplan op maat en doorgroeimogelijkheden. Kan jij je terugvinden in onze bedrijfswaarden vertrouwen, team, innovatie en resultaat? Heb je de ambitie om verder te groeien in een toonaangevende en groeiende organisatie, die al vijf jaar op rij Trends Gazelle is? Dan is Cheops de juiste keuze!

Brunel Consultants NV

Aanbiedingen voor jobs voor Dig-X en Multec

Brunel België, onderdeel van Brunel International, levert ervaren specialisten in Engineering, ICT en Life Sciences aan Belgische bedrijven, multinationals, banken en verzekeringen en aan de overheid. Onze flexibele dienstverlening; op maat van onze klanten; brengt hoogopgeleide talenten en opdrachtgevers samen voor korte en lange-termijnopdrachten.

Defensie

Aanbiedingen voor jobs voor Dig-X en Multec

Om de goede werking van haar computer- en communicatiemiddelen te verzekeren; rekruteert Defensie onderofficieren technici ICT. Aan de hand van analyses ga je bestaande netwerken aanpassen of er nieuwe installeren. Je volgt de technische evolutie op van de gebruikte hardware en geeft advies aan de gebruikers om deze hardware zo rendabel mogelijk te maken.

Smals

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Dig-X

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid. Als ICT-dienstverlener werken we samen met instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg op het vlak van informatiebeheer. We bieden onze klanten een breed gamma diensten aan: softwareontwikkeling, implementatie en onderhoud, terbeschikkingstelling van ICT-specialisten, consultancy, exploitatie op onze eigen infrastructuur en security,... ICT for society is bij Smals meer dan een slogan: je bouwt bij ons elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. We spelen een sleutelrol in de informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Met onze 1730 medewerkers zijn we een van de grootste ICT-organisaties in België.

Contribute Group

Aanbiedingen voor jobs,stages en bachelorproeven voor Dig-X en Multec

Digitaal is het nieuwe normaal, innovatie een must. De vraag is niet ‘of’ maar ‘hoe’. Contribute Group reikt de hand naar diegene die geloven in de kracht van innovatie en de waarde die het kan betekenen voor business. Innovatie gebeurt niet vanzelf, het vraagt inspanning. Na het spotten van een opportuniteit komt de uitvoering. Onze sleutel tot succes? Een gevarieerd team dat probleemoplossend denkt; efficiënt en flexibel is. We stimuleren intrapreneurschap, integreren crouwdsourcing en denken agile! Waarom Contribute Group? We hebben een strategisch plan: DINGEN DOEN! We activeren innovatie en ondersteunen implementatie. We zijn een creatieve ketting. Contribute Group is de partner waarop je kan rekenen. Opdat een innovatieproces van idee tot implementatie succesvol zou zijn, integreren we de nodige expertise op de juiste moment. Onze expertise, partners & netwerk en het Cronos ecosysteem (+4000 consultants in verschillende technologieën) zorgen voor de magie. We staan voor pragmatisme en een hands-on mentaliteit. Conceptualiseren, maar ook concretiseren (lean start-up/cocreatie) staan bovenaan onze checklist. Samen met bedrijven maken we de innovatiecyclus rond!

Cronos Group

Aanbiedingen voor jobs,stages en bachelorproeven voor Dig-X en Multec

Wil jij een carrière bouwen in een innovatieve en ondernemende omgeving? Dit is De Cronos Groep. De bedrijven die De Cronos Groep vormen zijn voorlopers in het introduceren en gebruiken van nieuwe en innovatieve technologieën. Ze richten zich naar bedrijven in diverse sectoren die dikwijls onderhevig zijn aan ingrijpende veranderingen. Denk bijvoorbeeld aan de Media sector, Uitgevers, Banken en Verzekeringsmaatschappijen, Nutsbedrijven of Telecom operatoren. Opgericht in 1991 is De Cronos groep geëvolueerd van een éénmansbedrijf naar een diverse groep met meer dan 4.000 medewerkers die samen 406 miljoen euro geconsolideerde omzet realiseerden in 2015, voor 7.500 klanten in de Benelux. De groep kende haar vroege groei dankzij een team van mensen met een technologische achtergrond. De uitdrukkelijke bedoeling was om iedereen met talent alle kansen te bieden op een rijke carrière; en wie dat wil kan groeien naar ondernemerschap met de oprichting van een eigen bedrijf binnen de groep. Ondertussen is de missie rijker geworden en trekt De Cronos Groep steeds meer medewerkers aan met een ander profiel. Denk aan mensen uit de creatieve sector die goed zijn in communicatie en andere talenten die samen met IT-mensen tot de meest creatieve en technologisch beste oplossing komen voor klanten. De groep is dan ook continu op zoek naar creatieve, gedreven mensen en is staat altijd klaar om te luisteren naar innovatieve ideeën van potentiële ondernemers.

iCapps

Aanbiedingen voor stage en bachelorproef voor Multec en Dig-X

iCapps is een dynamisch team van meer dan 40 sterk gemotiveerde consultants. We analyseren business vereisten en vertalen ze samen met onze klanten in robuuste oplossingen voor het web en mobiele toestellen. Onze ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van bedrijfskritische applicaties zorgt voor de perfecte integratie van het mobiele platform met bestaande back-office systemen.

Telit Automotive Solutions

Aanbiedingen voor jobs voor Multec en Dig-X

Telit is de wereldwijde marktleider inzake Internet of Things (IoT) communicatiemodules en -diensten met ondersteuning voor alle 3GPP communicatie protocols (2G, 3G, 4G, ...), GNSS positionering, Bluetooth, ... Telit Audomotive Solutions in Leuven is een dynamische R&D site gespecialiseerd in het ontwikkelen van modules voor de automobielindustrie - hardware en vooral software. Hierbij wordt in het bijzonder extra aandacht besteed aan beveiliging van de systemen en wordt ook steeds meegedacht met de eind-klant om hem te helpen een optimaal end-2-end systeem te definiëren.

Alti.cernum a subsidiary of Tata Consultancy Services Belgium (TCS)

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Multec en Dig-X

Alti.cernum is regarded as one of the top system integrators in the field of SAP CRM, SAP ERP, SAP Netweaver CE, BI Business Objects, SharePoint and technologies as .NET and JAVA. As a subsidiary of TCS, leader in the global marketplace and recognized as a Big Four IT services brand, we belong to a global organization with opportunities and assignments abroad. Tata Consultancy Services is an IT services, consulting and business solutions organization that delivers real results to global business, ensuring a level of certainty no other firm can match. TCS offers a consulting-led, integrated portfolio of IT, BPS, infrastructure, engineering and assurance services. Starting its operations in Belgium in 1992, TCS Belgium today deploys more than 1,300 staff catering to leading companies (including several of the Bel20) such as Bekaert, Proximus, AXA, Colruyt. TCS was recognized as top employer in Europe and Belgium for 2013, 2014 and 2015 by the CRF Institute.

Colruyt Group

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Multec en Dig-X

Is online je ding, dan kan je terecht in onze digitale cel! Colruyt Group is net als jij heel actief op het wereldwijde web. Denk maar aan de online boodschappendienst Collect&Go of de befaamde webshop ColliShop. Daarnaast heeft elke winkelformule en afdeling van Colruyt Group ook nog eens zijn eigen website. En zijn eigen wensen. Die wensen waarmaken? Daar zorgt de gloednieuwe digitale cel van Colruyt Group voor die zich bezighoudt met het online luik van de groep. Daarnaast hebben we een afdeling bestaande uit IT en procesoptimalisatie, met name onze afdeling Business Processen en Systemen of BP&S. Binnen BP&S werken ruim 1400 werknemers. BP&S streeft naar kwalitatieve en efficiënte business processen, informatiestromen en communicatiesystemen. Niet alleen voor Colruyt, maar voor alle zusterondernemingen (Dats 24, Dreamland, Dreambaby, Bioplanet,...). Als schoolverlater krijg je een grondige opleiding waarin je stelselmatig de processen en waarden van Colruyt Group leert kennen. Naast het volgen van stages en opleidingen word ook opgevolgd door een meter of peter die je gedurende je opleidingsperiode en eerste projecten begeleidt. Na deze opleidingsperiode ga je dan aan de slag als junior Business Process Analist (BPA), Business Process Engineer (BPE), Functioneel analist (FA) of Software Engineer (SE) afhankelijk van jouw interesse en competenties.

UZ Brussel

Aanbiedingen voor jobs,studentenjobs, stages en bachelorproeven voor Multec en Dig-X

Het UZ Brussel telt elk jaar bijna 400.000 patiëntencontacten. Meer dan 3500 mensen werken de klok rond om iedereen een gepaste behandeling te geven. Het 70-koppige ICT-team zorgt ervoor dat onze artsen; verpleegkundigen en paramedici beschikken over de meest moderne en hoogtechnologische systemen. Zo kunnen zij de best mogelijke zorg verlenen aan hun patiënten. Tegelijk omringen we patiënten met applicaties; portals en mobiele toepassingen; en verbeteren we hun zorgtraject.

Flexso

Aanbiedingen voor jobs,stages en bachelorproeven voor Dig-X

Flexso is één van de meest succesvolle SAP partners in België, met 100% focus op SAP oplossingen & technologieën, zowel on-premise als in de cloud. Tijdens onze jarenlange ervaring bouwden we een uitstekende reputatie op bij klanten en collega's. Onze klanten van het eerste uur zijn vandaag vaak onze grootste. Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit en samen met de klant een betrouwbare relatie uit te bouwen. Daarnaast heeft Flexso een zeer open bedrijfscultuur met een aangename sfeer en veel aandacht en kansen voor onze medewerkers. We investeren sterk in kennisdeling waardoor iedereen continu bijleert en groeit. Ondertussen zijn we reeds met meer dan 170 medewerkers... maar we blijven investeren en groeien!

Planet Talent

Aanbiedingen voor jobs en stages en bachelorproeven voor Multec en Dig-X

Planet Talent selecteert de meest gemotiveerde topstarters in IT; sales en management. En introduceert hen bij bedrijven op zoek naar inspiratie en innovatie. Met persoonlijke coaching en een uniek leerplatform geven we hen een vliegende start. Wil je blijven leren en blijven dromen? Kom eens langs!

Ordina Belgium

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Multec en Dig-X

Met ruim 2.900 werknemers is Ordina de grootste; onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux. We zijn actief in de financiële dienstverlening, industrie; zorg en overheid. Dat vraagt om mensen die net zo betrokken en ondernemend zijn als wijzelf. Mensen die verder kijken dan de techniek. Bij Ordina ben je meer dan een ICT-er; je bent wat je bijdraagt. Wij bieden je de vrijheid om zelf initiatieven te ontplooien en onze visie op jouw manier in te vullen. Ordina is bij uitstek een mensenbedrijf en behoort tot de top ICT-werkgevers. De kwaliteit van onze dienstver¬lening wordt bepaald door het niveau van onze professionals. Daarom besteden we veel aandacht aan ons personeelsbeleid en zetten we permanent in op de groei en ontwikkeling van medewerkers. Heb je interesse? Dan biedt Ordina je de mogelijkheid om samen met ons te werken aan ICT die het verschil maakt. Samen bouwen we aan een nieuwe digitale wereld; die mensen vooruit helpt. ICT voor mensen.

tec ICT

Aanbiedingen voor jobs voor Multec en Dig-X

Tec ICT is een onafhankelijk IT-consultancy bedrijf. Al meer dan 15 jaar zetten we IT- en telecom-specialisten in voor uitdagende projecten van ondernemingen en overheden in de Benelux. Tec ICT richt zich niet alleen op experts; maar ook op afstuderende en junior IT-specialisten die op zoek zijn naar een uitdagende job. In ons tec4talent-programma wordt je getraind en gecoacht tot een echte professional. Tec4talent is een uitdagend traject waar je de kans krijgt om je eigen passies en sterktes te ontdekken. In een tweejarig traject challengen we je om naast je technische skills ook je persoonlijke doel scherp te stellen, een bredere kijk te krijgen en je impact in een bedrijf te verhogen.

Quality@Speed

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Multec en Dig-X

Quality@Speed is een consultancy organisatie die bedrijven helpt om betere software sneller op de markt te krijgen. Via een nauwe samenwerking met onze klanten brengen we de noden rond kwaliteitsprocessen in kaart. Op basis hiervan ontwikkelen we een strategie om de bestaande processen te optimaliseren met een focus op kwaliteit én snelheid. Deze aanpak laat ons toe om echt waarde te creëren bij onze klanten en zo ook voor onszelf.

Dataflow/ONE Agency

Aanbiedingen voor jobs voor Multec en Dig-X

Met meer dan 650 actieve consultants is DataFlow / ONE Agency uitgegroeid tot een belangrijke referentie op het vlak van IT en Web. Wil jij ook deel uitmaken van onze succes story? Dat kan! Door onze groeistrategie, blijven we immers voortdurend op zoek naar nieuw talent. Stippel samen met onze Training Officer je persoonlijk opleidingstraject uit en stel jouw carrière op maat samen. En voor wie wil, zorgen we zelfs voor een goed gevulde agenda met tal van community evenings en team events. Stap mee in ons verhaal en ontdek het zelf!

Exellys

Aanbiedingen voor jobs voor Multec en Dig-X

Exellys is gespecialiseerd in het integreren van sterk IT talent bij grote en middelgrote ondernemingen. Wij slaan de brug tussen de academische wereld en het bedrijfsleven door het creëren van 'de ideale incubator' voor jonge IT-professionals. Als IT Talent Integrator is Exellys jouw partner in het nemen van de best mogelijke carrièrestart. Zonder vermijdbare fouten te maken of veel tijd te verliezen. Daar hoort de juiste keuze binnen een veelzijdig aanbod aan projecten en klanten bij maar ook het verwerven van de juiste skills, kennis en competenties. Want een sterke carrièrestart maakt het verschil, nu en op lange termijn. Elk jaar selecteren we voor klanten “ stuk voor stuk topbedrijven “ de sterkste en meest gedreven young graduates. Ons uniek 2-jarig Start Smart-programma voorziet onze consultants van een passend en uitdagend project en omkadert hen maximaal door training en coaching op maat. Een sterke start en steile leercurve gegarandeerd!

Sopra Steria

Aanbiedingen voor jobs en stages voor Dig-X

Sopra Steria, European leader in digital transformation, provides one of the most comprehensive portfolios of end to end service offerings in the market: Consulting, Systems Integration, Software Development, Infrastructure Management and Business Process Services. Sopra Steria is trusted by leading private and public organisations to deliver successful transformation programmes that address their most complex and critical business challenges. Combining high quality and performance services, added-value and innovation, Sopra Steria enables its clients to make the best use of information technology. With more than 37,000 employees in over 20 countries, Sopra Steria had pro forma revenue of €3.4 billion in 2014.

Federale pensioendienst

Aanbiedingen voor jobs voor Dig-X en multec

De Federale Pensioendienst is een administratie in volle ontwikkeling. Als belangrijke partner in het netwerk van de sociale zekerheidsinstellingen werkt de Pensioendienst op het actuele thema van de pensioenen. Ons ICT-departement ontwikkelt en ondersteunt de toepassingen voor het beheer van pensioengegevens; -berekeningen; -betalingen en –communicatie. Wij zijn op zoek naar ICT-profielen (Testanalist, Java Developer en Functioneel analist). Zij zullen ons ICT-departement versterken dat momenteel uit 250 medewerkers bestaat.

Elmos

Aanbiedingen voor jobs voor Dig-X

Kan jij een bedrijf laten groeien met je skills en attitude, met je kennis en je gedrevenheid? Prima! Dan wil Elmos jou graag verder laten groeien... Bij Elmos kweek je ervaring in verschillende sectoren en voer je projecten uit volgens je capaciteiten. Je loopbaan volgt een carrièreplan dat we samen opstellen. En de firmawagen en dat aantrekkelijke loon? Wel, dat is bij ons een evidentie. Want Elmos zet de werknemer echt centraal.

Realdolmen

Aanbiedingen voor jobs,stage voor Multec en Dig-X

Wat maakt Realdolmen een werkgever waarvoor je écht wil werken? Realdolmen is niet enkel een no-nonsense, degelijk, stabiel en ervaren bedrijf met een grote kennis en expertise in huis. Wij stellen de medewerker centraal en elk individu krijgt bij ons de nodige aandacht. Het is niet voor niets dat ‘Heart for People’ bij ons centraal staat. Satellietkantoren, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, oog voor de balans werk-privé, competentiegesprekken en doorgroeimogelijkheden zijn bij ons geen ijdele beloftes. Bij ons draait het om jou!

Xplore Group

Aanbiedingen voor jobs,stages en bachelorproeven voor Multec en Dig-X

Xplore Group is een succesvolle; onafhankelijke Java en PHP provider in de Benelux. Ons team van 400 ervaren ‘xplorers’ heeft een unieke aanpak waarbij we gebruik maken van de leidende platformen en dit combineren met onze best practices en de nieuwste technologieën. Xplore Group is een bedrijf met een startup mentaliteit waar ook jong talent zich voluit kan ontplooien. Je werkt in een team van zéér gemotiveerde collega’s, waarbij elk van hen streeft naar het leveren van een oplossing met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Werken voor de Xplore Group is een buitengewone ervaring. Wij zijn gepassioneerd omtrent onze job en onze klanten. Bovenal geloven wij in plezier op het werk.

Zeron

Aanbiedingen voor jobs,stages en bachelorproeven voor Multec en Dig-X

Zeron is een vennootschap met haar basis in het Vlaams-Brabantse Keerbergen. Opgericht in 2002, heeft dit ICT-bedrijf een uitgebreid gamma aan software-oplossingen ontwikkeld voor zowel grote als kleine ondernemingen: .Net applicaties, consulting, mobiele software en webtoepassingen. Met een jong team biedt Zeron een dynamische werkomgeving die gebruik maakt van hedendaagse en moderne technologieën.

Tentoo

Payrolling is een gemakkelijke en flexibele oplossing voor alle korte of tijdelijke samenwerkingsverbanden, als werknemer én als werkgever. Tentoo zorgt voor de verloning van de losse medewerkers, en neemt hierbij de verplichtingen en risico’s van de opdrachtgever over. Als medewerker krijg je je loon binnen de 7 dagen. De opdrachtgever betaalt enkel een factuur.

Kenniscentrum Mobile & Wearable

Aanbiedingen voor bachelorproef voor Multec en Dig-X, projecten voor Talents

Het kenniscentrum Mobile & Wearable is een team van onderzoekers die vraagstukken omtrent mobiele en wearable technologie behandelen. Verschillende docenten en medewerkers uit de bacheloropleidingen Toegepaste Informatica en Multimedia en Communicatietechnologie maken deel uit van de onderzoeksgroep. We werken binnen de onderzoeksgroep aan concrete onderzoeksprojecten, in samenwerking met een grote groep van bedrijven. Concreet wordt er gewerkt aan projecten rond smart wearables, security for cloud applications, Virtual Reality en Augmented Reality en digitaal entrepreneurship. Wil je meewerken aan een project in het kader van jouw final work of ben je op zoek naar een project voor de talentvakken contacteer de onderzoeksgroep via mecb@ehb.be.

Locatie

Gold partners