bootstrap responsive templates

Gumption Summerschool

Co-create your future


Krijg een top-notch opleiding binnen de meest cutting edge technologieën en werk één week lang aan één van de challenges uitgeschreven door de vier deelnemende bedrijven in co-creatie met hen. Wek hun aandacht, ontvang je certificaat van deelname en win een aantrekkelijke stageplaats.

The Summerschool in a nutshell

1

Inschrijven

De inschrijving is gratis voor studenten van de digitale campus van de Erasmushogeschool Brussel. We verwachten wel dat je jezelf voorstelt met een korte CV via deze link. Studenten van andere hogescholen zijn ook welkom en betalen € 500 voor de week.

2

Planning

De Summerschool gaat door op de campus Kaai van de Erasmushogeschool Brussel van  ma 14 september 2020 tot vrijdag 18 september. Tijdens deze werk werk je aan een Challenge uitgeschreven door één van de vier deelnemende bedrijven en je werkt ook met hen samen aan deze challenge.

3

Resultaat

Tijdens de week werk je aan de challenge maar word je ook goed in de gaten gehouden door deze bedrijven. De bedoeling hiervan is om 'Golden Tickets' te kunnen uitdelen aan studenten die zij oprecht waarderen in hun inspanning en dit Golden Ticket geeft recht op een stageplaats of Final work bij dit bedrijf.

Mobirise

TheValueChain

Met de expertise en het commitment van +250 consultants in 4 landen geeft TheValueChain vorm aan de digitale strategie van bedrijven en maakt er een unieke differentiator van.

Satenrozen 10
2550 Kontich

fabienne.Vanwynsberghe@thevaluechain.be

Mobirise

Rank1

Met een ervaren team van architecten, projectmanagers, systeem- en supportingenieurs maakt Rank 1 de ICT-infrastructuur van bedrijven klaar voor de businessuitdagingen van morgen, op basis van een trusted partnership.

Satenrozen 10
2550 Kontich

recruitment@rank1.be

Mobirise

Liftov

De webdesigners en experiencearchitecten van Liftov helpen bedrijven om klanten voor zich te winnen en te behouden door hen unieke digitale ervaringen te bieden.

Rijnkaai 100
Hangar 26
2000 Antwerpen

recruiting@gumption.be

Mobirise

Brightest

Als specialist in testing en testautomatisering maakt Brightest kwaliteitsvolle software bereikbaar voor iedere organisatie, met veel aandacht voor een werkomgeving waarin iedere consultant zich kan ontdekken en ontwikkelen.

Satenrozen 10
2550 Kontich

liene.debie@brightest.be

Address

Erasmushogeschool Brussel
Nijverheidskaai 170
1070 Anderlecht

Contacts

Email: christophe.benoit@ehb.be Inschrijven
Tel: 02 523 37 37